UWAGA URLOP W DNIACH 1-8.05 paczki zostaną wysłane od 9.05

Grissini z Królika z Ziołami 200g

Pyszne , chrupiące grissini z mięsa królika z dodatkiem marchwi, kopru włoskiego, bazylii, kwiatów rumianku, cukinii, dzikiej róży i kozieradki. Przysmaki nie tylko smakują, ale i pozytywnie wpływają na trawienie. Duża ilość białka to świetne źródło energii każdego dnia.

39.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Waga:
200g
Rodzaj Mięsa:
Królik
Inne Smaki
szt.
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD pickup 12.99
  • Orlen Paczka 14
  • Paczkomat Inpost 15.9
  • Kurier Inpost 18
  • Kurier DPD 20
  • Niemcy DPD 45

Luksusowe przysmaki dla psa

Twarde pałeczki do gryzienia wykonanymi z wysokiej jakości mięsa królika. Nasze przysmaki są suszone w niskiej temperaturze, aby zachować pełnię smaku i wartości odżywczych. Dzięki starannej produkcji oraz naturalnym składnikom możesz być pewien, że oferujesz swojemu pupilowi tylko to, co najlepsze.

Naturalne składniki

Grissini zostało stworzone z myślą o zdrowiu i satysfakcji Twojego czworonoga. W 100% składają się z mięsa królika oraz kolorowej i aromatycznej mieszanki marchwi, kopru włoskiego, bazylii, kwiatów rumianku, cukinii, owoców dzikiej róży i kozieradki. Dzięki temu Twój pies nie tylko pokocha ich smak, ale także skorzysta ze wszystkich korzyści płynących ze spożywania naturalnych superfoods.

Idealne dla każdego psiaka

Niezależnie od wieku czy wielkości Twojego pupila te luksusowe przysmaki będą doskonałym uzupełnieniem codziennej diety. Doskonale sprawdzą się zarówno jako nagroda podczas treningu czy zabawy jak i po prostu jako pyszna przekąska na co dzień. Dbając o zdrowie i kondycję swojego psa wybierz to, co najlepsze - wybierz nasze twardziele!


Skład: mięso królika, marchew, koper włoski, bazyliia, kwiaty rumianku, cukinia, owoce dzikiej róży, kozieradka

Skład analityczny: Białko surowe 69,1% Tłuszcz surowy 11,5%

Parametry:

Dane producenta

Paul and Paulina

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: