Darmowa dostawa od 399 PLN
Brak towaru

Ser Himalajski

Naturalna przekąska dla psów oparta na  himalajskiej recepturze, ręcznie wytwarzana  tradycyjnymi metodami.  Żucie twardego sera to prawdziwa  frajda, której pies się nie oprze. Ser himalajski to doskonałe uzupełnienie codziennej diety, które dodatkowo dostarczy psu niezbędne składniki mineralne oraz witaminy. Gryzak dedykowany psom wszystkich ras — z łatwością dopasujesz właściwy rozmiar

15.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Rozmiar:
szt.
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD pickup 12.99
  • Orlen Paczka 14
  • Paczkomat Inpost 15.9
  • Kurier Inpost 18
  • Kurier DPD 20
  • Niemcy DPD 45

Gryzaki są w 100% naturalne, bezglutenowe i bezzbożowe. Bogate są w białko i wapń, odznaczają się wysoką smakowitością. Pomagają w redukcji kamienia nazębnego i odświeżają oddech. Można je podawać psom każdej rasy i w każdym wieku — szczeniętom od 2 miesiąca życia, ponieważ pod wpływem śliny gryzak Chhurpi staje się delikatnie miękki.  Dzięki tej właściwości bardzo dobrze sprawdza się jako przekąska dentystyczna.

Zalety gryzaków z sera himalajskiego:

  • wspomagają higieny jamy ustnej, usuwając osad nazębny i delikatnie masując dziąsła
  • zapobiegają  powstawaniu kamienia nazębnego,
  • w 100% naturalne
  • bez zbóż i bez glutenu
  • niskokaloryczne
  • bez konserwantów, sztucznych dodatków, dzięki czemu bez obaw można podawać psom ze skłonnościami do alergii
  • łatwostrawne i wysoko przyswajalne,
  • wysoka zawartość białka, wapnia, aminokwasów i witamin,
  • wysoka smakowitość,
  • wystarczają na długie godziny żucia i gryzienia, czasem nawet na wiele, wiele dni
  • mają przyjemny zapach
  • nie robią się śliskie czy lepkie, nie ubrudzą legowiska, kanapy, dywanu
  • zapewniają psu długo trwająca przyjemność

Wytwarzane ręcznie wg tradycyjnych metod produkcji

Gryzaki z sera produkowane są według himalajskiej receptury. Robi się go jedynie z odtłuszczonego mleka, a powstały ser jest prasowany przez kilka dni i następnie suszony w specjalnych warunkach przez ponad miesiąc. Podczas tego procesu nabiera swojej niezwykłej twardości.

 

Skład: Mleko, sól lub kwas mlekowy zależnie od partii

Składniki  analityczne (na 100 g) : białko 60%, zawartość tłuszczu 18-19%, popiół surowy 4,5%, włókno surowe 0,5%, sól 0,01%.

S - 28 g - 40 g

M - 68 g - 80 g

L - 133 g - 155 g

XL - 190 g - 220 g

Zalecane karmienie: między posiłkami. Należy zapewnić psu stały dostęp do świeżej wody. Gryzaki podawać pod nadzorem opiekuna.

Produkt nie zastępuje codziennego pełnowartościowego pożywienia. Nie do spożycia przez ludzi. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: