Darmowa dostawa od 399 PLN

Liofilizowane Przysmaki Wołowina z Borówką i Pokrzywą 50g

Pyszne, delikatne przysmaki z wołowiny, które zabierzesz ze sobą wszędzie. Świetnie sprawdzą się do treningów. Zaoferuj swojemu psiakowi prawdziwy smak luksusu.

27.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Waga:
50g
Rodzaj Mięsa:
Indyk
Inne Smaki
szt.
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD pickup 12.99
  • Orlen Paczka 14
  • Paczkomat Inpost 15.9
  • Kurier Inpost 18
  • Kurier DPD 20
  • Niemcy DPD 45

Wyjątkowy smak i aromat

Liofilizowane przysmaki wołowina z borówką i pokrzywą to wyjątkowo smaczna i aromatyczna przekąska, która zachwyci każdego psa, niezależnie od wieku czy wielkości. Dzięki starannie dobranym składnikom, takim jak świeża wołowina oraz borówka brusznica o działaniu przeciwzapalnym i pokrzywa wspierająca przemianę materii, te delikatne przysmaki stanowią doskonałe uzupełnienie codziennej diety zwierzęcia.

Odpowiednia dla wszystkich

Dzięki kruchej konsystencji liofilizowanych przysmaków, są one odpowiednie zarówno dla szczeniąt, dorosłych psów jak i starszych czworonogów. Ich lekka struktura sprawia, że mogą być spożywane bez obaw przez psy z delikatnymi uzębieniem lub problemami trawiennymi. To idealny wybór podczas spacerów po parku czy jako nagroda w trakcie treningu posłuszeństwa.

Naturalne składniki

W naszych produktach stawiamy na naturalność i wysoką jakość składników. Liofilizowane przysmaki zawierają tylko to co najlepsze - świeża wołowinę oraz ekstrakty z borówki bruszniczej i pokrzywy. Bez dodatkowych substancji konserwujących czy sztucznych barwników zapewniają pełnowartościowe pożywienie dla Twojego pupila.


Skład: wołowina 97% (mięso mięśniowe, żwacze, płuca, wątroba, serca, chrząstki) oraz 3% borówka brusznica i pokrzywa.

Składniki analityczne: białko surowe 47%, tłuszcz surowy 44%, popiół surowy 3%, włókno surowe 0,5%, wilgotność 4%. 

Wartość energetyczna na 100g: 584 kcal

Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: