Darmowa dostawa od 399 PLN

Chrząstka Wołowa Mała

Chrząstka wołowa to wyjątkowy, twardy gryzak o mało intensywnym zapachu. Dość tłusta, przez co, apetyczna idealnie sprawdzi się dla większych psów. Wysoka zawartość kolagenu oraz glukozaminy w gryzaku, będzie dobrym urozmaiceniem diety dla młodych psiaków. Chrzęstna struktura  pomaga w higienie jamy ustnej. 1 szt luz, pakowana w woreczek strunowy

5.90
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Rodzaj Mięsa:
Wołowina
Ilość:
1 szt.
szt.
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD pickup 12.99
  • Orlen Paczka 14
  • Paczkomat Inpost 15.9
  • Kurier Inpost 18
  • Kurier DPD 20
  • Niemcy DPD 45

Chrząstka Wołowa - Wyjątkowy Twardy Gryzak

Chrząstka wołowa to produkt stworzony z myślą o wymagających psach, którzy lubią dłuższe żucie. Jest to wyjątkowo twardy gryzak o mało intensywnym zapachu, co sprawia, że idealnie nadaje się dla większych ras. Dzięki swojej chrzęstnej strukturze, wspomaga higienę jamy ustnej poprzez naturalne mechaniczne czyszczenie zębów.

Bogate źródło Kolagenu i Glukozaminy

Wysoka zawartość kolagenu oraz glukozaminy w chrząstce wołowej stanowi doskonałe uzupełnienie diety psa. Te składniki są niezbędne dla zdrowia stawów i tkanki łącznej zwierzęcia, szczególnie istotne dla młodych psiaków rosnących i aktywnych fizycznie.

Długotrwała Rozrywka Dla Psa

Chrzestna konsystencja gryzaka sprawia, że pies będzie musiał poświęcić więcej czasu na jego przeżucie, co przynosi mu długotrwałą rozrywkę i satysfakcję. 

  • Gryzak bogaty w kolagen i glukozaminę, wspiera układ kostny
  • Wystarcza na długo
  • Mało intensywny zapach
  • Wspiera ścieranie kamienia nazębnego

Skład: 100% chrząstka wołowa

Składniki analityczne: białko surowe 60%, tłuszcz surowy 9%, wilgotność 4%

PAMIĘTAJ! Podawać psu pod nadzorem właściciela oraz z dostępem do wody. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Niektóre produkty mogą tłuścić/plamić tkaniny i dywany.

Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: